El nostre equip

L’equip de 3.0 Advocats i Assessors Fiscals està format per professionals altament qualificats i especialitzats en les àrees de mercantil i societari, fiscal, noves tecnologies i litigis.

L’experiència ens demostra que un mateix assumpte pot tenir diferents implicacions jurídiques. Per això, com a metodologia de treball, a 3.0 Advocats i Assessors Fiscals duem a terme un anàlisis multidisciplinari dels assumptes que se’ns confien.
Escurçar distàncies, treballar amb la complicitat d’un “partner” i conèixer en detall el negoci dels nostres clients, ens permet aportar solucions eficaces a les seves necessitats jurídiques.
Som optimistes davant un futur millor. Creiem amb la cooperació i col·laboració. Per això a 3.0 Advocats i Assessors Fiscals destinem el 0,7% de la nostra facturació anual a ajuda social.
Esther Barneda

Mercantil, Fusions i Adquisicions, Noves Tecnologies i Propietat Intel·lectual, Immobiliari

Laura Lamas

Fiscal, Fusions i Adquisicions, Empresa familiar, Successions

Mercedes Martí

Mercantil, Conflictes i Litigis, Concursal

Sergio López

Conflictes i Litigis, Concursal, Immobiliari

Andrea Valdivieso

Fiscal, Successions, Gestió d’Impostos i Comptabilitat

Eva Muñoz

Noves Tecnologies i Propietat Intel·lectual, Protecció de Dades

Montse Pastor

Gestió d’impostos i Comptabilitat

ÚLTIMES ENTRADES

Donaciones 2018

 ¡GRACIAS! ¡Hola! Como sabes 3.0 Abogados y Asesores Fiscales destina anualmente el 0,7% de su facturación a diferentes proyectos sociales y de investigación científica. Esta aportación es posible gracias a vosotros, nuestros clientes y por esto queremos haceros...

Calendario de Renta y Patrimonio 2018

Plazos de presentación de las declaraciones de Renta y Patrimonio: Desde el 2 de abril hasta el 1 de julio de 2019 en caso de presentación telemática de declaraciones (por Internet). Si se domicilia el pago, el plazo finaliza el 26 de junio de 2019 (con cargo el 1 de...
Subscriu-te a la nostra Newsletter

Subscriu-te a la nostra Newsletter

A través de la nostra newsletter et mantindrem informat de les novetats i notícies importants.

 

T'has subscrit amb èxit