El nostre equip

L’equip de 3.0 Advocats i Assessors Fiscals està format per professionals altament qualificats i especialitzats en les àrees de mercantil i societari, fiscal, noves tecnologies i litigis.

L’experiència ens demostra que un mateix assumpte pot tenir diferents implicacions jurídiques. Per això, com a metodologia de treball, a 3.0 Advocats i Assessors Fiscals duem a terme un anàlisis multidisciplinari dels assumptes que se’ns confien.
Escurçar distàncies, treballar amb la complicitat d’un “partner” i conèixer en detall el negoci dels nostres clients, ens permet aportar solucions eficaces a les seves necessitats jurídiques.
Som optimistes davant un futur millor. Creiem amb la cooperació i col·laboració. Per això a 3.0 Advocats i Assessors Fiscals destinem el 0,7% de la nostra facturació anual a ajuda social.
Esther Barneda

Mercantil, Fusions i Adquisicions, Noves Tecnologies i Propietat Intel·lectual, Immobiliari

Laura Lamas

Fiscal, Fusions i Adquisicions, Empresa familiar, Successions

Mercedes Martí

Mercantil, Conflictes i Litigis, Concursal

Sergio López

Conflictes i Litigis, Concursal, Immobiliari

Andrea Valdivieso

Fiscal, Successions, Gestió d’Impostos i Comptabilitat

Eva Muñoz

Noves Tecnologies i Propietat Intel·lectual, Protecció de Dades

Montse Pastor

Gestió d’impostos i Comptabilitat

ÚLTIMES ENTRADES

VAT SPANISH REGIMEN IN DISTANCE SELLING

E-commerce or online selling, which consists of the sale of goods and services over the Internet, has experienced extraordinary growth in recent years. Currently, one out of every ten purchases in Europe is made online, and this trend will continue.

Calendario de Renta y Patrimonio 2017

Plazos de presentación de las declaraciones de Renta y Patrimonio: Desde el 4 de abril hasta el 2 de julio de 2018 en caso de presentación telemática de declaraciones (por Internet). Si se domicilia el pago, el plazo finaliza el 27 de junio de 2018 (con cargo el 2 de...
Subscriu-te a la nostra Newsletter

Subscriu-te a la nostra Newsletter

A través de la nostra newsletter et mantindrem informat de les novetats i notícies importants.

 

T'has subscrit amb èxit