El nostre equip

L’equip de 3.0 Advocats i Assessors Fiscals està format per professionals altament qualificats i especialitzats en les àrees de mercantil i societari, fiscal, noves tecnologies i litigis.

L’experiència ens demostra que un mateix assumpte pot tenir diferents implicacions jurídiques. Per això, com a metodologia de treball, a 3.0 Advocats i Assessors Fiscals duem a terme un anàlisis multidisciplinari dels assumptes que se’ns confien.
Escurçar distàncies, treballar amb la complicitat d’un “partner” i conèixer en detall el negoci dels nostres clients, ens permet aportar solucions eficaces a les seves necessitats jurídiques.
Som optimistes davant un futur millor. Creiem amb la cooperació i col·laboració. Per això a 3.0 Advocats i Assessors Fiscals destinem el 0,7% de la nostra facturació anual a ajuda social.
Esther Barneda

Mercantil, Fusions i Adquisicions, Noves Tecnologies i Propietat Intel·lectual, Immobiliari

Laura Lamas

Fiscal, Fusions i Adquisicions, Empresa familiar, Successions

Andrea Valdivieso

Fiscal, Successions, Gestió d’Impostos i Comptabilitat

Eva Muñoz

Noves Tecnologies i Propietat Intel·lectual, Protecció de Dades

Eugenio Jover

Tècnic Comptable

Gianella Calderón

Administrativa

ÚLTIMES ENTRADES

Temporary Tax on Large fortunes

On 28 December 2022, Spanish Law 38/2022, of 27 December, was published in the Official State Gazette (BOE), creating the Temporary Tax on Large Fortunes, as well as other temporary taxes and amending other tax regulations.

Principales Implicaciones Fiscales de la nueva Ley de Startups

El pasado 1 de diciembre de 2022 se aprobó en el Congreso la nueva Ley de fomento del ecosistema de las empresas emergentes, la llamada “Ley de startups”. A continuación, exponemos las principales novedades de naturaleza fiscal que se introducen, cuya vigencia será el próximo día 1 de enero de 2023.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Subscriu-te a la nostra Newsletter

A través de la nostra newsletter et mantindrem informat de les novetats i notícies importants.

 

T'has subscrit amb èxit